Na český a slovenský trh přichází nový velmi atraktivní franchisový systém pod názvem TIROLER.CZ

Jedná se o nabídku tyrolských lahůdek na farmářských trzích, ve stáncích v nákupních centrech, v kamenných obchodech a na e-shopu. Koncept nabízí speciality vysoké kvality bez konkurence na českém a slovenském trhu.

I přes nepříznivý covidový rok 2020 se podařilo společnosti AVEX systems najít nového master franchisového partnera pro franšízový systém pod názvem TIROLER.CZ pro český a slovenský trh, jakož i dalšího franchisového partnera pro tento koncept. TIROLER.CZ dokonce překonal plán obratu, který si na rok 2020 stanovil. To svědčí nejen o zájmu zákazníků o tento sortiment, ale i o velmi atraktivní nabídce Tiroler v Česku a na Slovensku. Tento franšízový systém se může stát vstupem do samostatného podnikání, zejména začínajícím zájemcům o podnikání.

TIROLER.CZ je jednoduchý, přehledný a srozumitelný obchodní model s nízkou vstupní investicí, se zajímavou výší rentability vlastního vloženého kapitálu  a rychlou návratností investic. Formou mobilních prodejních stánků či prodejen je nabízen speciálně vybraný sortiment tradičních specialit z tyrolských regionů Rakouska a Itálie.

Mobilní prodejny umožňují operativní přesun a umístění na různá stanoviště, zejména před obchodními centry, na farmářských trzích nebo na různých sportovních, kulturních či společenských akcích, na veletrzích nebo festivalech.

TIROLER.CZ nabízí tyrolské lahůdky, jako například sýry z kravského, ovčího a kozího mléka, tyrolský špek, sušené šunky, salámy, klobásy, sádlo se škvarky, máslo, džemy, hořčice, dýňový olej, vína, nealko nápoje, sladké a slané pečivo. Jedná se o tradičně vyrobené potraviny, značná část je v bio kvalitě.

Více informací o systému TIROLER.CZ naleznete v našem katalogu franchis.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy nebo přání, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře. Ozveme se vám zpět v nejkratším možném čase.


    Zadejte prosím vaše křestní jméno


    Zadejte prosím vaše příjmení


    Zadejte prosím vaše telefonní číslo


    Zadejte prosím vaši e-mailovou adresu



    Zadejte prosím vaši adresu



     

    Ing. Aleš Tulpa

    jednatel a spolumajitel společnosti AVEX systems

    Ing. Tulpa je absolventem VŠE v Praze, fakulty obchodní. Od r. 1984 po odchodu do Německa působil ve vrcholovém managementu několika mezinárodních společností, např. jako generální ředitel OBI, Německo nebo QUELLE, Německo. Od roku 2004 má vlastní poradenskou společnost AVEX systems především pro oblast franchisového podnikání. Od roku 2001 je členem ČAF a více než 15 let členem mezinárodní organizace Franchise Pool International (FPI), která působí v cca. 50 zemích světa. Za mimořádný přínos a úspěchy v oblasti franchisového podnikání je zapsán do knihy úspěšných odborníků nazvané OXFORD ENCYCLOPEDIA osobností České a Slovenské republiky.

    Více informací Podrobné profesní CV ke stažení

    Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Beru na vědomí